Storitve
Zadnje novice

POMOČ ZA MALA IN SREDNJA PODJETJA

Posted by on June 04, 2020 .

Ponujamo vam novo priložnost za vašo pisarno. Potegujte se za 3 mesečni brezplačen najem multifunkcijskega stroja znamke KONICA MINOLTA. SODELUJTE in PRIJAVITE SE v naši AKCIJI, ZDAJ!

 

Ali vaše podjetje potrebuje nov zagon, osvežitev ali dodano vrednost v obliki multifunkcijske naprave? Zagotovite si profesionalni printer, skener in fotokopirni stroj v enem in to kar tri mesece brez najemnine. 

 

PRAVILA AKCIJE:

Vse kar morate storiti je, da nam do 14.06 pišite na mail info@birooprema-zolnir.si, s tem se prijavite na naše novice in izpolnite edini pogoj za sodelovanje v akciji.

Tako je enostavno!

 

ČAS TRAJANJA:
Prijave v naš inboxzbiramo do nedelje 14.06.2020    

15.06.2020 objavimo podjetje, zasebnika, ki prejme pogodbo za 3 mesečni najem stroja. 

KDO SE LAHKO PRIJAVI:
Vsako podjetje ali zasebnik, ki bi mu pridobitev multifunkcijskega stroja olajšala delo v pisarni oziroma predstavljala dodano vrednost pri delovanju podjetja.

Delujemo na področju celotne Slovenije, zato SODELUJTE in PRIJAVITE SE v naši AKCIJI, ZDAJ! 

 

SPLOŠNI POGOJI: Prijave so odprte za nove stranke Biro opreme Žolnir, upoštevane bodo prijave poslane do 14.06.2020 do 23.59. Izbrano podjetje ali zasebnik bo po dogovoru prejel individualno pogodbo za najem barvnega multifunkcijskega aparata znamke KONICA MINOLTA, ki bo primeren za potrebe dejavnosti.V Pogodbi je zajet najem omenjenega stroja, za časovno obdobje najmanj treh let, s tri mesečnim brezplačnim pavšalom, ki začne veljati s podpisom pogodbe. Stroški posameznega izpisa ali skena so določeni v pogodbi in se mesečno obračunavajo, tudi v trimesečnem akcijskem obdobju.

* S poslanim sporočilom dovoljujete, da lahko podjetje Birooprema Žolnir, kot upravljalec spletne strani, vaše podatke uporabi za namene pošiljanja ponudb, ugodnosti in akcij. Potrjujete, da ste seznanjeni v zvezi z varovanjem osebnih podatkov.