Storitve
Zadnje novice

C4050i Predstavitev

Posted by on October 13, 2020 .

 

Naj vam predstavimo prvo od naprav z RED DOT AWARDS nagrajeno serijo KONICA MINOLTA bizhub Series-i, ki je zagotovo najmanjša ampak nikakor ne nepogrešljiva.  

 

C4050i je barvna multifunkcijska naprava formata A4, katerega odlikuje hitrost, zmogljivost, varnost, enostavna uporaba.

 

V novih kompaktnih barvnih večnamenskih napravah i-serije je zmogljiv motor, štirijedrna centralna procesorska enota s standardnimi 5 GB pomnilnika in 256 GB SSD-jem, ki omogoča hitre odzive in visoko zmogljive operacije. Napredni tiskalniški sistem Emperon, standardna brezžična povezljivost in spletni brskalnik, podajalnik dokumentov z dvojnim skeniranjem, hitri faks in intuitivno upravljanje z zaslonom na dotik, omogočajo to dragoceno samostojno rešitev ali vsestranski dodatek k mešanim omrežjem večjih in manjših večnamenskih naprav.  

Odkrijte, kako vam lahko Konica Minolta multifunkcijski tiskalniki pomagajo k bolj produktivnemu in povezanemu pisarniškemu okolju. Pustite, da poskrbimo za pretok vaših dokumentov in informacij, vi pa se boste lahko osredotočili na tisto, kar najbolje znate - vaše poslovanje!

 

Spremenite svoje delovno okolje v digitalno povezan delovni prostor s Konica Minolta rešitvami za digitalno pisarno.
 

Pokličite ali pišite nam in si zagotovite najboljšo ceno za vašo multifunkcijsko napravo TUKAJ.

 

TEL.: 03 491 94 00
E-pošta.: info@birooprema-zolnir.si