Storitve
Zadnje novice

Splošno

Posted by in Splošno on August 22, 2014 .

 

Pozdravljeni.

Ne bomo dolgovezili. Dejstvo je, da so stari tiskalniki in kopirniki stroškovno dragi in ekološko ne odgovarjajo okoljevarstvenim standardom.Zato smo samo za vas pripravili ponudbo za nakup črno-belega multifunkcijskega tiskalnika bizhub 215, s katerim boste nadomestili vaš stari tiskalnik/kopirnik (ali kar oba).

V ponudbi je vključeno:

 - bizhub 215

 - avtomatski pokrov

 - dupleks enota

 - mrežna kartica

 - dodatni panel za skeniranje

Verjamemo, da vas zanima tudi:

 - REDNA CENA > 999€ + DDV

 - AKCIJSKA CENA > 899€ + DDV

- POSEBNA PONUDBA ZA VAS > Z nakupom novega bizhub...

Posted by in Splošno on August 14, 2014 .

Z avgustom smo v našem podjetju razširili dejavnost. Sedaj vam nudimo črno-belo tiskanje, kopiranje in skeniranje dokumentov (NAČRTOV) velikega formata A0. KONICA MINOLTA KIP 7170 all-in-one, je kopirni stroj in tiskalnik s funkcijo barvnega skeniranja velikega formata.

Sedaj vam na Kovinarski ulici 10 v Celju nudimo še:

  • tiskanje do velikost A0
  • skeniranje dokumentov z ločljivostjo 600 x 2400 dpi
  • neposredno tiskanje iz različnih medijskih formatov 

Pisarna : info@birooprema-zolnir.si

Telefon:  03 491 94 00
             03 541 20 94

Posted by in Splošno on August 14, 2014 .
Ken Osuga je prevzel mesto direktorja financ (CFO) na sedežu koncerna Konica Minolta Headquarters, Konica Minolta Inc., v Tokiu na Japonskem.
Spermembe pa smo čutili tudi v Evropi. Tako je pretekli teden, KONICA MINOLTA SLOVENIJA organizirala srečanje s seminarjem, za svoje partnerje v Goriških Brdah. Povzeli smo delovanje preteklega leta, v katerem je podjetje doseglo prvo mesto v Evropi v segmentu barvnih pisarniških aparatov formata A3 in A4  in je s ponosom ohranila dolgoletno prvo mesto v vstopnem in srednje velikem segmentu produkcijskega tiska. Za kar so zasluženi tudi partnerji, med katerimi je naše podjetje, Biro oprema...